sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Lastenvahtimista

Mun entiset host-vanhemmat ovat juoksumaanikkoja ja osallistuvat aina tilaisuuksien tullen erilaisiin juoksutapahtumiin. Jo ennen tänne tuloani he kysyivät josko voisin vahtia poikia yön yli, jotta he voivat lähteä Vancouveriin juoksemaan puolimaratonin. Suostuin tottakai ja eilen oli hetki lunastaa lupaukseni!

Kaikki kolme poikaa pelaavat jalkapalloa ja aamu kului heidän peleissään. Tunsin oloni melkoiseksi soccer momiksi seistessäni kentän laidalla ja ajaessani minivanilla pois lasten kanssa :D

Angelan lapsi Westin syömässä mun aamupalaa mun kanssa
Menimme illalliselle White Spot nimiseen ravintolaan, mikä on hyvin tyypillinen perheravintola täällä. Kaikki lasten annokset maksoivat 7 dollaria ja ne olivat oikeasti hyvänoloisia eikä mitään höttöä! Pojat olisivat halunneet mennä McDonaldsiin, mutta koska se ei oikein enää iske muhun, valitsin tuon ravintolan. Täällä perheet menevät useimmin ulos syömään kuin mitä Suomessa ja yleistäen voisin sanoa, että koko perheen voimin käydään vähintään joka toinen viikko ulkona syömässä. Mikäs siinä tosin, jos hinnat ovat kohdallaan ja ruoka on hyvää!

Illallisen jälkeen menimme keilaamaan ja se oli niin hauskaa :) Pojat olivat oikeasti kova vastus ja nauroimme kaikki niin paljon. Hetken istuessani vain katsoin lapsia ja mietin, miten hullun paljon niitä rakastan. He ovat niin upeita ja hauskoja lapsia!

Kotiin tullessamme pelasimme Wiillä tanssipeliä ja söimme karkkia. Oli miltei haikeaa laittaa pojat nukkumaan, niin hauskaa meillä oli!

Seuraavana aamuna tosin en ollut iloinen, hahah, sillä keskellä yötä keskimmäinen oli tullut viereeni (ja aivan kylkeen kiinni) nukkumaan ja aamulla seiskan aikoihin käydessäni vessassa odotti takaisintullessa kaksi poikaa sängyssä. Koitin maanitella heitä takaisin omiin sänkyihinsä nukkumaan, mutta ei onnistunut. He avasivat lasten tv-kanavan ja yritin nukkua hieman siinä samalla, mutta joka toinen minuutti jompikumpi tökki kylkeen ja halusi hirveästi kertoa jonkun tarinan. Nyt siis kahvin voimalla koitan pysyä hereillä :D


Tänään aamulla nämä odottivat sängyssä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti