perjantai 24. lokakuuta 2014

Etiopia

En ole täällä ennättänyt viellä täällä kertoa ensi viikolla tapahtuvasta työmatkasta, sillä lähden kahdeksi viikoksi Etiopiaan!

Hungry For Life lähettää tiimejä ympäri maailmaa erilaisiin projektehin ja Albertasta Leduc-nimisestä kaupungista on ottanut ryhmä yhteyttä, kuinka he haluaisivat lähteä Etiopiaan tekemään vapaaehtoistöitä.

HFL johtaja Chad lähti viime kesällä Etiopiaan selvittämään minkälaista avustusta sielä tarvitaan ja minkälaiset valmiudet heillä on vastaanottaa tiimi. Hän teki myös sopimuksia erilaisten field partnersien kanssa tulevaista projetkeista ja heidän vastuustaan niihin.

Matkat ovat yleensä todella hintavia, sillä täältä lentoliput Afrikkaan ja takaisin ovat jo kalliita. Niinpä en meinannut uskoa kun kuulin, että "isovanhempani" täällä ovat lupautuneet maksamaan koko matkan puolestani! Olen niin kiitollinen, ettei sanoja löydy.

Ensi tiistaina lähden siis Sodos nimiseen kylään rakentamaan tiimin kanssa kaivoja, vessoja ja järjestämään urheilupäivä lapsille. Olen niin innoissani, mutta hieman jännittynyt myös!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti