torstai 11. joulukuuta 2014

Viimeinen viikonloppu

Tässä pienoista throwbackia viimeiseen viikonloppuun Kanadassa! Kirjoitin tämän päiväkirjaani, mistä kopion tänne blogiin:

Lauantai 29.11

Aivan hullua miettiä, että pian jo lähden takaisin Suomeen... En pidä muutoksista ja pian elämäni tulee jälleen muuttumaan. Tänään heräsin aamulla aikaisin, sillä en halunnut hukata viimeisiä hetkiäni täällä nukkuen. Sinänsä huono taktiikka, sillä univelkaa on aivan tajuton määrä! Söin aamupalan rauhassa (join kaksi lattea...) ja katsoin ulos vuoria. Miten kauniita paikkoja maailmasta löytyykään ja kuinka onnellinen olen, että olen päässyt niitä näkemään!
Ang oli kipeä, joten lupasin olla lasten kanssa että hän saa nukuttua. Puin lapsille haalarit ylle ja menimme ulos leikkimään. Tältä farmilta löytyy leikkitilaa aivan äärettömän paljon! Puolentoista tunnin päästä palasimme sisälle, vaihdoin vaatteet ja lähdin ajamaan Abbotsfordiin, missä tapasin ystäväni Trishan ja Tanan. Oli haikeaa sanoa heille hyvästit...  Tapasin tytöt Havaijilla kolme vuotta sitten ja jollain tapaa tuntuu kuin se olisi eilinen, toisaalta taas tuntuu että olisin tuntenut heidät aina. Jos olen jotain oppinut tällä matkalaukkuelämälläni, niin sen, että tosiystävyydet säilyvät vaikka kilometrejä onkin välissä!
Kahvittelun jälkeen menimme läheiselle ostarille, mistä ostin uudet farkut. Rahaa voi säästää myöhemminkin, eikö niin?!
Illalla tilasimme pizzaa kotiin ja katsoin Angin kanssa elokuvan "the giver". Todella hyvä ja laittoi kyllä ajattelemaan!

Sunnuntai 30.11

Aamulla jälleen kahvin voimalla sain päiväni käyntiin. Suomessa nukun enemmän, eikö vain?? Menin kirkkoon, jonka jälkeen menin salille. Huoh, kunnon salia odotan kyllä Suomessa. Niin ruuhkainen tämä Chilliwackin sali on! Treenin jälkeen menin kotiin ja suihkuun, jonka jälkeen menimme (yllättäen) jälleen hot tubiin istumaan.
Illalliselle menin host-vanhempieni luokse, sillä tänään on Bostonin virallinen syntymäpäivä. Olin ostanut hänelle erään pelin lahjaksi, mistä tiesin että hän pitäisi paljon. Oli niin ihanaa nähdä hänen yllättynyt ja iloinen ilme kun hän avasi paketin :)
Illalla menin Angin kanssa elokuviin katsomaan Nälkäpelin. Tykkäsin todella paljon! Olen nyt ollut viimeiset kaksi viikonloppua ollut yhteensä 4 kertaa elokuvissa... Kokemus sekin!
Jollain tapaa en halua mennä nukkumaan. Liian pian tulee jo tiistai, kun on jälleen sanottava hyvästejä...


Kuvat Havaijilta Tanan ja Trishan kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti