keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Takaisin Suomessa

Miten arkeen onkaan ollut niin vaikea palata? Tein Kanadassa toimistotöitä ja olin koneella joka päivä. Niinpä nyt kotiin palatessani on koneen avaaminen tuntunut todella ylivoimaiselta...
Tämä ei kuitenkaan ole viimeisin postaukseni, vaikka kotiin saavuinkin! Haluan vielä julkaista yhden päiväkirjamerkinnän viimeiseltä viikonlopultani sekä käydä omassa postauksessa läpi tunteita, mitä olen käynyt läpi kotiutuessani. Stay tuned ;)

Lentoni Vancouverista Helsinkiin sujui todella hyvin. En ollut edes tietoinen, että Lufthansalla on lakko päällä ja päivää ennen lentojani ja päivä niiden jälkeen ei mitkään Lufthansan lennot lähteneet. Kaikki lentoni oli kyseisellä lentoyhtiöllä joten olen ehdottoman kiitollinen, ettei minun lentopäivänäni ollut peruutuksia!

Matkustusaikaa oli yhteensä noin 30 tuntia ja kyllä tuollainen vetää tytön väsyneeksi. Onneksi poikaystäväni haki minut lentokentältä, olisin ollut aivan liian väsynyt mennäkseni bussilla Turkuun! Ja, olihan se aivan mahtavaa nähdä poikaystäväni niin pian kuin mahdollista :)

Nyt on pahin jet lag selätetty, mutta muuten on fiilikset melko... haikeat. Kerron niistä seuraavaksi lisää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti