keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Lähtölaskenta alkaa!

Ensi viikolla on jälleen aika astua koneeseen ja matkata toiselle puolelle maailmaa. Olen lähdössä Chilliwack-nimiseen kaupunkiin seuraavaksi kahdeksi kuukaudeksi työharjoitteluun. Menen Hungry for Life- nimiseen nonprofit- organisaatioon harjoittelijaksi, toivottavasti työtehtäväni ovat  muutakin kuin kahvinkeittoa!

Chilliwack sijaitsee tunnin ajomatkan päässä Vancouverista ja on mielestäni yksi maailman kauniimmista paikoista. Syksyllä 2010 lähdin tuohon samaiseen kaupunkiin au pairiksi, ja on mukavaa tietää, että tiedän jo ihmisiä, eikä ole vain suoraan hyppy tuntemattomaan. Ovatkohan ihmiset paljon muuttuneet tuona aikana? Itse ainakin tuntuu, että olen muuttunut paljon vuosien saatossa.

Vietin viime kevään Nepalissa Kathmandussa tekemässä ensimäistä harjoitteluani Suomen Suurlähetystössä. Tulin takaisin kesän alussa ja tuntuu hullulta lähteä jälleen. Miten sanoa hyvästit rakkaimmille jälleen, se tuntuu pahalta. Kuitenkin tuntemani wanderlust painaa kovin ja odotan jo innolla uusia seikkailuja!

Tervetuloa mukaan seuraamaan pian alkavaa elämää Kanadassa!

Kuva edelliseltä Kanadan matkaltani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti